Brukervilkår for dnbnaringsmegling.no

Generelt

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra alle steder som omfattes av dnbnaringsmegling.no, inklusiv analyseportalen Eiendomskraft (heretter kalt «nettstedet») og vårt nyhetsbrev, aksepterer du å følge gjeldende vilkår og betingelser for bruk av nettstedet.

Nettstedet er underlagt og forholder seg til norsk lovgiving, herunder lovgivning om personvern og opphavsrett. Ethvert forhold som måtte oppstå mellom DNB Næringsmegling AS og brukere av sidene, reguleres av norsk rett. Eventuelle tvister avgjøres med verneting i Norge.

Innholdet og tjenester på nettstedet, samt våre vilkår som beskrevet her, blir løpende oppdatert etter behov og kan når som helst endres av DNB Næringsmegling.

Innhold og opphavsrett 


DNB Næringsmegling AS er eier av nettstedet og innehar eier- eller brukerrettigheter til tekst, bilde, design, brukergrensesnitt og annen informasjon som er tilgjengelig her. Uautorisert bruk av nettstedet eller av innholdet på nettstedet, er ikke tillatt. Innhold som er publisert med bakgrunn i avtale med annen produsent vil også være beskyttet av produsentens opphavsrett.

Det er ikke tillatt for kommersielle aktører eller for kommersiell bruk å gjengi innhold fra nettstedet uten at DNB Næringsmegling angis som kilde. Lenker til eksterne nettsteder kan forekomme fra dette nettstedet. DNB Næringsmegling tar ikke ansvar for innholdet eller vilkår for bruk på de eksterne nettstedene.

Ansvarsfraskrivelse

DNB Næringsmegling påtar seg intet ansvar for at informasjonen på DNB Næringsmegling sine nettsider er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Informasjonen kan være mangelfull eller unøyaktig. Dessuten er det slik at DNB Næringsmegling får levert informasjon fra ulike underleverandører. Feil eller mangler kan oppstå ved formidling av denne type informasjon, både teknisk, kvalitativt og kvantitativt. Bruker kan dermed ikke holde DNB Næringsmegling, DNB Næringsmeglings informasjonsleverandører eller andre kilder ansvarlig for mangler ved eller bruk av informasjonen på DNB Næringsmegling sine nettsider. Informasjonen vil ofte være med forsinkelser og ikke i sanntid.

Sikkerhet og personvern på nettstedet

Nettstedet bruker kryptering for å beskytte trafikken som sendes mellom deg og nettstedet, og vi bruker kun funksjonelle cookies knyttet til innlogging på analyseportalen Eiendomskraft.

Det er mulig å forlate nettstedet gjennom lenker til eksterne nettsteder som har et lavere sikkerhetsnivå. DNB Næringsmegling tar ikke ansvar for sikkerhet på nettsteder vi lenker til.

DNB Næringsmegling informerer for øvrig om behandling av personopplysninger her