Derfor valgte Medicus Bredalsmarken 15

– Av Isabella Hedemark

Midt i et av Bergens beste knutepunkter

– Vi forventer pasienter både kort- og langveisfra, forteller Sørdal. -De fleste vil nok bo i Bergen og omegn, men noen kommer også med fly fra andre byer. Vi er avhengig av umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og Bergens hovedinnfartsårer. Det må være enkelt å parkere sykkel så vel som bil. Det er også positivt at man kan ta en kaffe eller spise en hyggelig lunsj i bygget. Vi ønsker at pasientene våre skal ha en positiv opplevelse når de kommer til oss. Da er alt fra enkel tilkomst, trivelig nabolag, et moderne bygg med gode fasiliteter viktig for totalopplevelsen, sier Sørdal.

 

Åpner ny klinikk i Bergen

Medicus er en privat, moderne fertilitetsklinikk med høye krav til presisjon, kundeservice, lokasjon og bygg. Det Trondheimsbaserte selskapet ønsket å etablere seg i Bergen og hadde i lengre tid lett etter egnete lokaler. Uten hell. Så fant de Bredalsmarken 15.

-Det viktigste for oss ved valg av lokaler var sentral beliggenhet og god logistikk til og fra eiendommen, samt et bygg som er moderne og kan fylle alle tekniske og praktiske krav vi har når vi skal bygge en topp moderne fertilitetsklinikk. Vi hadde lett lenge. Da vi endelig besøkte Bredalsmarken 15 var det full klaff. Vi fant den beliggenheten, logistikken og lokalene vi lette etter, forteller Magnus Finset Sørdal, administrerende direktør i Medicus.

 

Dynamiske Møhlenpris ved Puddefjordsbroen

Møhlenpris har vært et spennende område og knutepunkt i Bergen i flere århundrer. Siden 1990-tallet utviklet området seg til en dynamisk bydel med boliger, skoler, små og store bedrifter og idrettsklubber, hvor det er liv i gatene gjennom døgnet.  Bredalsmarken 15 ligger i knutepunktet på Møhlenpris ved Puddefjordsbroen med umiddelbar tilgang til et bredt spekter offentlige kommunikasjonslinjer og innfartsveier.

 

 

 

Fant tonen med gårdeier Theodor Eiendom

Medicus fant fort tonen med gårdeier Theodor Eiendom.  Legeselskapet trengte mye spesialtilpasninger og fikk presentert et rålokale. Dialogen med gårdeier har vært god og de har hjulpet oss å finne smarte løsninger til våre behov, sier Sørdal.

-Vi har totalrenovert det gamle industrihuset fra 1954 og oppgraderte det med helhetlige miljøkonsepter som fokuserer på trivsel så vel som energiforbruk, forteller Ole-Jørgen Fæø daglig leder hos Theodor Eiendom. – I fellesområdene har vi anlagt uformelle sosiale soner, tidsriktig personalrestaurant og gode siktlinjer som skaper sosialt bærekraftige lokaler for ansatte og besøkende. De moderne fasilitetene skaper liv, inspirasjon og bygger kultur, utdyper Fæø.

Fra anonymt industribygg til blikkfang

Den stramme 50-talls fasaden er oppgradert og kledd i moderne arkitektoniske elementer.

-Bredalsmarken 15 har gått fra å være et noe anonymt industribygg, til å bli et blikkfang med et moderne utttrykk og en fremtredende profil i bybildet, forteller Mariann Fossmark, senior megler i DNB Næringsmegling. Transformasjonen av bygget vekker begeistring, fortsetter hun. -Bergens sterke vekst målt i antall innbyggere og antall kvadratmeter næringsbygg og bolig har også bidratt til at sentrumskjernen har vokst. Møhlenpris er i dag en integrert del av sentrum og Bredalsmarken 15 ligger midt i et av byens beste knutepunkter, avslutter Fossmark.

 

Mariann Fossmark, senior megler i DNB Næringsmegling

Er din bedrift interessert i å leie lokaler i Bredalsmarken 15?
Vi har ledige lokaler, kontakt oss for mer informasjon!

 

Siste artikler