Ny leder i Bergen

– Av Isabella Hedemark

-Bergen er et viktig marked for oss og vi ser frem til å få en av Bergens dyktigste rådgivere innen næringseiendom med på laget, sier Jens-Petter Guthus, administrerende direktør for DNB Næringsmegling.

 

Jørgen Lisøy blir ny leder for DNB Næringsmeglings Bergens-kontor. Han overtar etter Haakon Jard Veidung, som har ledet avdelingen siden 2019.

 

Jørgen har erfaring som transaksjonsrådgiver for WPS Næringsmegling, og kan vise til en solid trackrecord, bredt investornettverk og lokalkunnskap.  Fra tidligere har han arbeidserfaring fra corporate finance i bank og finans.

 

-Vi kjenner Jørgen som en svært dyktig konkurrent med stor transaksjonskraft, sier Guthus. Han vil tilføre DNB Næringsmegling verdifulle relasjoner og kompetanse som leder for vårt Bergens-kontor, i samspill med et allerede svært kompetent team.

 

-Ansettelsen i Bergen er i tråd med vår strategi og vil bidra til å forsterke synergiene på tvers av selskapets fire kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. DNB Næringsmegling opplever god aktivitet, vi styrker derfor også vårt Stavanger-kontor hvor vi nylig har ansatt en ny transaksjonsrådgiver for å håndtere økende oppdragsmengde, avslutter Guthus.

 

Jørgen tiltrer stillingen 1. september 2023.

 

Kontaktperson:
Jens-Petter Guthus | +47 926 860 87| jens-petter.guthus@dnb.no

Siste artikler