Om oss

Norges største næringseiendomsmiljø

DNB Næringsmegling er et heleied datterselskap av DNB og en aktiv del av eiendomssatsingen i Norges største finanskonsern. Vi er tilknyttet et spesialisert kompetansemiljø innen finans, eiendom, bærekraft og teknologi. Dette gir våre kunder unik tilgang til markedskunnskap, nasjonalt og internasjonalt investornettverk.
Les mer om DNB konsernet her

Erfaring | Kunnskap | Relasjoner

Dine behov

Gjennom vår innsikt i eiendom, bredde- og lokalkunnskap samt nettverk tilbyr vi kundenære tjenester innen transaksjoner, utleie og verdivurdering av næringseiendom. Analyse gir våre kunder relevant markedsinnsikt, i et stadig mer informasjonstungt og komplekst marked. Vi samarbeider på tvers av selskapet og konsernet for å tilby bransjeledende næringsmeglingstjenester til markedet. Menneskene i DNB Næringsmegling besitter unik bransjeekspertise, erfaringen og nettverk for å vurdere de unike kvalitetene til hver enkelt eiendom og hvert enkelt lokale, slik at vi skaper høyest mulig verdi for våre kunder. Hele selskapet. Hele eiendommen. Hele mennesket.

Eiendom er lokal business

  • Med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger besitter våre rådgivere lokalkunnskap om eiendomsverdier, leiemarkedene, og lokale aktører.
  • Våre kunder får tilgang til lokale, nasjonale og internasjonale investorer gjennom våre erfarne rådgivere og DNB konsernet.
Bærekraft i DNB Næringsmegling

Bærekraft

DNB har som Norges største finanskonsern betydelig påvirkningskraft på den bærekraftige omstillingen i Norge. DNB Næringsmegling setter søkelyset på tre prioriterte områder, der vi har størst mulighet til å påvirke.

Referanser

Her finner du et utvalg eiendommer der vi har bistått kunder med utleie- eller salgsrådgivning

Teamet

Hvem er menneskene som jobber i DNB Næringsmegling? Møt våre erfarne rådgivere

Eiendomskraft analyseportal

Hold deg oppdatert om markedet i de fire storbyene og les vårt markedssyn

Eiendomskraft

Skreddersy ditt eget nyhetsbrev

  • Hvilke nøkkeltall, indekser og analyser ønsker du å følge?
  • Se hvilke bransjetall du kan abonnere på.
  • Nyhetsbrevet er koblet til vår analyseportal Eiendomskraft.
  • Velg daglig, ukentlig eller månedlig oppdatering.