Transaksjon

Transaksjonsvolum 2019–2023: NOK 28 milliarder

Vår lokale tilstedeværelse gir deg innsikt

Eiendom er lokal kunnskap. Derfor har vi kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Våre rådgivere kjenner lokale eiendomsforhold, har brede investornettverk lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi samarbeider på tvers av selskapet og DNB-konsernet for å løse kundens behov på best mulig vis.

Norges største næringseiendomsmiljø

Det som skiller oss i DNB Næringsmegling fra et tradisjonelt næringsmeglingsselskap, er at vi er en aktiv del av Norges største næringseiendomsmiljø – DNB. Nærheten til finansieringsmarkedet gir oss unik kunnskap om relevante markedsforhold som påvirker eiendomsverdier, og vi har tilgang til et stort investorunivers. DNB er det naturlige stoppestedet for internasjonale aktører som ønsker å investere i næringseiendom i Norge.

Kompetanse

Vi bistår kunder ved transaksjon av kontor, lager og logistikk, handel, hotell, industri, bolig- og utviklingsprosjekter. Menneskene i DNB Næringsmegling besitter solid markedsinnsikt og bransjeekspertise for å vurdere de unike kvalitetene til den enkelte eiendommen. Vi skreddersyr våre rådgivningstjenester etter kundens behov. Målet vårt er å skape høyest mulig verdi for våre kunder.

Ved salgsoppdrag er vår jobb er å finne riktig kjøper til riktig eiendom. Vi bistår i alle faser av transaksjonen, fra innhenting og strukturering av informasjon, utarbeidelse av salgsmateriell, gjennomføring av budrunder, due diligence, til oppgjør og overtakelse.

Ved kjøpsoppdrag er vår jobb å identifisere investeringsmuligheter og sikre kunden best mulig beslutningsgrunnlag. Gjennom hele transaksjonsprosessen.

Referanser

Se et utvalg av transaksjoner der vi har bistått kunder med salgs- eller kjøpsrådgivning

Teamet

Møt menneskene som jobber med transaksjon. Hvordan kan vi løse dine transaksjonsbehov?

Eiendomskraft analyseportal

Les nøkkeltall om transaksjonsmarkedet i de fire storbyene og vårt markedssyn

Aktuelt

Se alle nyheter