Styrker transaksjonsteamet i Stavanger

– Av Isabella Hedemark

Strammer grepet om transaksjonsmarkedet i Stavanger og rigger oss til for ytterligere vekst

 

Thomas Skavland blir ny rådgiver i DNB Næringsmeglings Stavanger-kontor. Han skal, sammen med rådgiver Martin Øgreid Danielsen og leder Egil Kvannli, styrke posisjonen som Stavanger-regionens prefererte rådgiver innen eiendomstransaksjoner. Thomas har 8 års erfaring med utlån til lokale eiendomsinvestorer i DNB Stavanger/Bedrift.

 

-Vi ansetter for å betjene økt aktivitet og er svært fornøyde med å få Thomas med på laget, sier Egil Kvannli, leder i DNB Næringsmegling Stavanger. -Nå skal vi ta på oss enda flere oppdrag og det er naturlig å styrke laget. Thomas har med seg verdifull kompetanse fra sitt arbeid med eiendomslån til regionens profesjonelle eiendomsmarked, og vil øke bredden i vår interne kompetanse, forteller Kvannli.

 

-DNB Næringsmegling har de siste årene tatt en betydelig andel av transaksjonsmarkedet i Stavanger-området, forteller Jens-Petter Guthus, administrerende direktør i DNB Næringsmegling. Med Thomas på laget styrker vi nå et allerede svært kompetent og dedikert transaksjonsmiljø for næringseiendom i Stavanger.  Dette vil også være med å forsterke synergiene på tvers av selskapets fire kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger, avslutter Guthus.

Siste artikler