Dataspillselskapet PortalOne til Aker Brygge

– Av Isabella Hedemark

Dataspillselskaper har for lengst flyttet ut av mørke garasjer og kjellerlokaler. Når norske PortalOne flytter inn i nyskapende lokaler i Fjordalléen 16 på Aker Brygge, setter de ikke bare en ny standard for utforming av morgendagens kontorløsninger, men de representerer en ny generasjon leietakere i CBD.

 

Oppstartselskapet PortalOne utvikler hybridspill og en sosial plattform som sammensmelter videoer og livesendinger med spill i kjernen til en ny, interaktiv spillverden og totalopplevelse.

 

– Selskapet har noen av verdens største investorer og underholdningsselskaper på eiersiden, og gjester i showene inkluderer verdensstjerner som Justin Bieber, Demi Lovato og Ariana Grande.

 

-Det viktigste for oss ved valg av nye kontorlokaler var inspirerende omgivelser og en beliggenhet der det er liv i gatene 24/7, hele året. Markedet vårt er globalt, det spilles gjennom hele døgnet og våre utviklere jobber ikke 9-16. For å tiltrekke oss og beholde de beste hodene, må vi tilby de ansatte noe mer enn bare et kontor og et studio. Lokalene i Fjordalléen 16 passet oss perfekt, sier gründerbrødrene Stig Olav og Bård Anders Kasin.

 

Før

 

Etter

 

Utgangspunktet var at alle ansatte skulle få glede av utsikten over Oslo havn. Selskapet så bare muligheter da de overtok et rålokale med betonggulv og ingen vegger. Ved å beholde de åpne gulvarealene sikret selskapet gode kommunikasjonslinjer i hele etasjeflaten og fjordutsikt for alle. Kun glassvegger er benyttet til møterom og studio. Mange uformelle touch-down soner inviterer til co-working og sosiale krysspunkt. Kontorlokalet oppleves mer som et stilfullt hjem, hvor gutterommet er innglasset. De nye lokalene til PortalOne er et godt eksempel på sosialt bærekraftige lokaler som skaper liv, identitet, inspirasjon og som bygger kultur.

 

-Sammen med DNB Næringsmegling lykkes vi å realisere mulighetene i de unike lokalene slik at de passer våre behov, avslutter Kasin.

 

Vi gratulerer PortalOne med nyskapende kontorlokaler og DNB Næringseiendom med spennende leietaker, og takker partene for et spennende og veldig konstruktivt samarbeid.

 

Interessert i å leie lokaler i Fjordalléen 16? Vi har ledige arealer, les mer

 

 

Siste artikler