Stine Thomle Karlsen ansatt som markedsanalytiker

– Av Isabella Hedemark

DNB Næringsmegling utvider analyseteamet og Stine Thomle Karlsen vil tre inn i rollen som markedsanalytiker, der hun blant annet vil dekke kontorleiemarkedet i Oslo.

 

-Analyse er et viktig fokusområde for oss og vi ser frem til å få Stine med på laget, sier analysedirektør Thomas Ramcilovic. -Vi gjennomførte en grundig rekrutteringsprosess internt og eksternt og opplevde at vi hadde flere svært gode kandidater, hvor Stine var vårt førstevalg.

 

Fra DNB Markets

Hun kommer fra stillingen som børsmegler i DNB Markets der hun de siste to årene har vært en viktig bidragsyter til trading desken. Hun er utdannet siviløkonom og har 5 års erfaring fra finansmarkedet der hun tidligere har jobbet med både aksjer og valuta.

 

Styrker analyseteamet

-Stines erfaring innen valuta- og aksjehandel fra DNB Markets gir henne et solid grunnlag for å forstå komplekse sammenhenger og formidle analytiske funn på en lettfattelig måte. Vi tror Stines kompetansebredde og bakgrunn vil styrke vårt arbeid med å følge endringer og trender i markedet, avslutter Ramcilovic.

 

Stine tiltrer stillingen 26. februar 2024.

Siste artikler