Markedsoppdatering i live webinar

Link til direktesendingen finner du her!

Link til direktesendingen finner du her!

Hvordan forstå dagens markedssituasjon og hva skjer fremover? Sett av 30 minutter til vårt live webinar onsdag 19. juni kl. 09:00 og hør hva våre fagpersoner tror om markedene. Sendingen er live, vi svarer på dine spørsmål på slutten av sendingen.

Dato: Onsdag 19. juni
Tid: kl. 09:00 - ca. 09:30


Link til direktesendingen:

MAKRO Europa er i gang med rentekuttene, kommer Norges Bank etter snart?

Makroøkonom Oddmund Berg fra DNB Markets oppsummerer den økonomiske utviklingen hittil i år og presenterer prognoser og økonomiske utsikter fremover.

ANALYSE Mange milliard-transaksjoner hittil i år, når kommer resten av markedet?


Hva kjennetegner transaksjons- og leiemarkedet hittil i 2024, og hva kan vi vente oss i andre halvår? DNB Næringsmeglings analyseteam diskuterer vårt syn. Ved analytiker Stine Thomle Karlsen, senior analytiker Magnus H. Jacobsen og analysedirektør Thomas Ramcilovic.

NYHET Skreddersy din analyseportal og personifiser ditt nyhetsbrev

Nå lanserer vi Eiendomskraft. En personifisert analyseportal og nyhetsbrev med nøkkeltall du definerer. Du lager ditt eget dashboard med de bransjetallene som er viktige for deg. Dette betyr at du enkelt kan oppdatere deg på leiepriser og prime yield i de største norske byene, i tillegg til 120 ulike tidsverdier, som SWAP renter, valutakurser, KPI og NIBOR. På denne måten kan du skreddersy din nyhetsopplevelse og være oppdatert på informasjonen som hjelper deg i jobben din. Tjenesten er kostnadsfri. 

Har du spørsmål eller tema du ønsker belyst?

Vi besvarer dine spørsmål i slutten av sendingen. Spørsmål kan sendes i forkant til naringsmegling@dnb.no, eller i chatten mens webinaret pågår.

Rakk du ikke melde deg på?

Vi har nå stengt for påmeldinger. Dersom du ønsker å se webinaret, finner du link til direktesendingen ovenfor, bruk denne. Sendingen starter presis kl. 09:00.

Velkommen til webinar!

Siste artikler